2012-05-06

visada gelbstintis ir kaskart vis kitoks kuskusas

super tinkamas pusryčiams. pietums. vakarienei. naktipiečiams. kai užgriūna svečiai. ar tiesiog kai norisi ko nors skanaus greitai, čia ir dabar. kas? neatsivalgomas kuskusas!!

su kokiais produktais jį gaminti? su kokiais tik norite. arba kokius randate namuose. tuom kuskusas ir žavus, kad turbūt sunku rasti produktus, kurie jį sugadintų.

šįkart naktipiečiai puikiai "susikonstravo" iš: juodų alyvuogių, saulėje džiovintų pomidorų, jalapenų, kukurūzų, ir šviežių bazilikų. visa tai kas smulkinama susmulkinam, kuskuso krupas užpilam verdančiu vandeniu ir palaikom kelias minutes, kol išbrinksta, įkraunam ir išmaišom visą turinį, pridedam druskos, pipirų ir kitų mėgstamų prieskonių, gero alyvuogių aliejaus, - ir viskas! skanaus!! :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą