2011-12-14

keletas priežaščių, kodėl verta kalėdines dovanas pirkti internetu..

kuo toliau, tuo labiau bent jau mums patiems vis labiau patinka apsipirkinėti internetu. ir ypač pastaruoju metu, kai parduotuvėse įmanoma ramiai apsipirkinėti tik rytais.. kitu atveju net ir su visu pirkinių sąrašėliu sunkiai pavyksta išlaikyti ramybę, ir neprisipirkti dar ir to, ko kaip paaiškės kaip visada vėliau - visai ir nereikėjo. o be to:
  • susitaupo laikas, kurį praleistume važinėjant po parduotuves, sukant ratus ieškant kur pastatyti automobilį, stovint vis didėjančiuose kamščiuose, - galima aišku tuo metu klausytis muzikos ar pasvajoti, bet geriau jau rasti laiko tai padaryti jaukiai ir šiltai namuose;
  • nėra nieko patogiau kaip apsipirkinėti įsitaisius ant minkštos sofos su dideliu puodu arbatos, - niekas nesistumdo, negadina nuotaikos, net ir muzikinį foną galima pasirinkti pagal savo nuotaiką (ar jūsų neapima entuziazmas pirkti vis daugiau besiklausant klasikinių popsinių Kalėdinių dainų?..) :) 
  • be to, nereikia stovėti eilėse! 
  • tiek dovanas, tiek maisto produktus ir atveža, ir dar ir užneša, ir dar labai smagu atsisiųsti tiek valgomų tiek nevalgomų siurprizų ne tik į savo namus, bet ir nustebinti tėvus, senelius ar draugus; 
  • išleidus tam tikrą sumą, paprastai pristatymas - nemokamas. geriau pagalvojus, jei jau skaičiuoti benzino išlaidas, tai greičiausiai jos būtų kur kas didesnės nei pristatymo mokestis..
  • to pasekoje dovanos, drabužiai, o ir 98% į namus atkeliaujančio maisto pas mus suvažiuoja iš įvairių internetinių parduotuvių. 
gerai tai ar blogai? - manau įpročio reikalas. tiesiog pasidalinau tuom, jog mūsų įpročiai per pastaruosius metus akivaizdžiai pasikeitė.. ir ką gi, bent jau mums taip tikrai patogiau! o kai susitaupo laikas ir būna daugiau geros nuotaikos - tik dar smagiau!



1 komentaras:

  1. Tikra tiesa :) Tik gaila, kad mano mieste dar nevežioja maisto į namus. Bet visa kita suvažiuoja :) Labiausiai įspūdį daro, kai daiktai iš Vokietijos atvažiuoja per 3 dienas, o iš kito Lietuvos miesto per savaitę :)

    AtsakytiPanaikinti