2011-06-07

ačiū gimtadieniams už atvirukus!

Dear Birthdays
aptikau labai mielą ir originalų dienoraštį - jį rašo Leah Dieterich, gyvenanti ir dirbanti Los Angeles. o rašo ji kasdien po padėką - nes juk visada yra už ką padėkoti. net ir už tai, kas nepatinka ir ko norėtume išvengti. padėkojimas padeda su tuom susigyventi ar tiesiog pasižiūrėti į viską paprasčiau. taip ją išmokino mama. ir tai virto į jos kasdienį įprotį būti dėkingai. iš šių padėkų jau šviežiai išleista ir visa knyga. būtinai užsukite į:
http://thxthxthx.com/

o man labai patiko padėka gimtadieniams! tikrai verta padėkoti gimtadieniams ne tik už draugų suburimą, didžiulį tortą su žvakutėmis, bet ir už puikią progą puoselėti ranka rašomų palinkėjimų ant atvirukų tradiciją. gavus pirmąją atvirukų siuntą iš kūrybingosios britų šeimynėlės džiaugiaus kaip vaikas, nes atvirukai pasirodė ženkliai gražesni nei anksčiau įvairiomis progomis gautieji jų atvirukai, ir dar nuostabesni "gyvai" nei nuotraukose. visi atvirukai - dvigubi, ir pakankamai dideli kad parašyti ne tik išsamų palinkėjimą, bet ir visą laišką! atvirukų dydis - 13x18cm. ir visi jie pakuojami kartu su vos vos blizgiais perlamutriniais vokais.

nežinau kaip jums, bet man laaaabai patinka gauti supakuotas dovanas, ir dar būtinai su atviruku, kurį pasilaikau kaip desertą pasiskaityti jau po dovanų išpakavimo malonumo. smagu ir pakuoti dovanas kitiems - kol pakuoji, puikus laikas skirti mintis tam žmogui, kuriam ruoši dovaną. mūsų atvirukų lentynoje, nors atvirukų kol kas nedaug, tikrai pritaikysit čia esančius ir suaugusiems, ir vaikams, ir pačioms įvairiausioms progoms. prie atvirukų puikiai pritaikomas ir popierius dovanoms supakuoti. 
atvirukas su trimis karpiais ir trimis mažais "smaragdais" - mano mėgstamiausias. todėl, kad su žuvimis, kurias labai mėgstu. :) trys karpiai - triskart daugiau stiprybės ir laimės! anot japonų, karpis - pati energingiausia ir atkakliausia žuvis, nebijanti plaukti prieš srovę, ryžtingai įveikianti visas kliūtis. tai drąsos, sugebėjimo pasiekti labai didelius tikslus ženklas. karpis pagal juos - labai stipri žuvis, kuri vienintelė iš visų sugeba užplaukti kriokliu aukštyn. tokie karpiai tampa drakonais. štai taip. 
Kinijoje karpis laikomas stiprybės ir ištvermės simboliu. karpio žvynai ir pelekai primena drakoną, kuris kinams yra didžiausias galios simbolis. kinų kalboje žodžiai “žuvis” ir “gausa” vadinami tokiu pačiu žodžiu (“yu”). todėl puikiai tiks bet kokiam palinkėjimui tiek vyrui, tiek moteriai, tiek porai.

atvirukus ir popierių dovanoms pakuoti galite įsigyti štai čia:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą