2011-06-29

sustabdytos akimirkos - Serge Leblon

Serge Leblon (1964)- žinomas belgų fotografas, kurio daubybė darbų publikuota visų pirma įvairiuose mados žurnaluose (Vogue, Another Magazine, Dazed and Confused, Purple Fashion, Harper’s Bazaar…), jis dirbo su tokiomis kompanijomis kaip Hermés, Azzaro, Casharel ir Sonya Ryckiel. 2008m. jis darė fotografijas britų grupės Goldfrapp išleisto albumo Seventh Tree reklaminei kampanijai (kas nežino šios grupės, pačioje teksto pabaigoje rasite nuorodą jos pasiklausyti!). Jo darbų parodos buvo surengtos Niujorke, Briuselyje, Paryžiuje ir Tokijuje. Ilgą laiką dirbo foto reporteriu Artimuosiuose Rytuose, fiksavo karo Libane momentus, nuotraukos publikuotos The Face.
Kuom ypatinga jo fotografija? Pasižiūrėkite patys. Puikus šviesos, tekstūrų ir spalvų santykis, nutolimas nuo įprastų pozų, harmonija ten, kur atrodo jos negali būti, ir ..tokiu būdu gimstanti keista nostalgija.




trumpas bet konkretus interviu su Serge Leblon jo darbo dešimtmečiui pažymėti išleistos knygos proga - Dazed Digital: http://www.dazeddigital.com/photography/article/10297/1/serge-leblons-soft-touch

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą