2011-06-13

Moby'iadienis

kaip ir reikėjo tikėtis, atėjus Moby koncerto dienai daros gaila, kad nusprendėm neiti į pasirodymą Trakuose, nes ..prieš kelis metus koncertas Rygoj buvo toks nerealiai geras, kad būtų gaila sugadint tą nuostabų įspūdį.

ar jau klausėt naująjį 'Destroyed'? puikus siurprizas - Moby fotografijos knyga. įdomi ne tiek dėl to kad galima būtų tikėtis šedevro, bet tiesiog dėl to, kad labai smalsu pasižiūrėti į pasaulį taip, kaip jį fiksuoja Moby. teks įsigyti - kai praktiškai visą muziką šiais laikais galima parsisiųst nemokamai, oficialaus cd įsigijimas tampa smagiu procesu. įspūdis klausant naujojo disko ir vartant jį įkvėpusius vaizdus turėtų būti stiprus.

Moby fotografijų albumas gimė iš vienišumo jausmo keliaujant po pasaulį su koncertais. buvo įdomu sužinoti, kad fotografijos pasaulyje Moby nėra naujokas, tiesiog ..iš kuklumo niekad šio savo pomėgio neviešino.
puikus interviu su Moby apie tai ir daugiau - štai čia, negaliu nepasidalinti, nes labai įkvepia pozityvumui, - pasaulis gražus, jei nori matyti jį gražų. mus įtakojanti žiniasklaida paprastai perteikia tai, kas vyksta blogo ir baisaus jiems patogiausiu būdu - t.y. sensacijų vaikymusi tam, kad atkreiptų dėmesį į savo kanalą ir taip didėtų pardavimai. bet nebūtinai viskas yra taip blogai ir baisu kaip perteikiama. tiesiog blogiausi dalykai nuolat nušviečiami be proto dramatiškai, o apie tai, kas vyksta gero, paprastai nutylima, arba šių naujienų reikia pasieškoti patiems. o kasdien labai sveika tiesiog apsidairyti aplink save ir sugebėti pamatyti gerus ir gražius dalykus. panašu, kad tai taip universalu..!

"music and visual art for me is all the product on one hand of living in this strange and beautiful world and on the other hand trying to represent the strangeness and the beauty and the world just keeps getting stranger and more beautiful."

įdomu tai, kad tris video klipus naujam albumui kelionių metu nufilmavo pats Moby. vienas jų yra štai čia (kol kas negalima jo tiesiog imti ir įkelti :)).

ir dar gerai dienos nuotaikai - nerealaus balso Moby vokaliste Kelly Scarr:
.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą