2011-06-11

arkliukų arkliukas!


ilgai dairėmės supamo arkiuko savo mažajai. arkliukų pasiūla tikrai nemaža, - ir tokių naaa, visai nieko, ir nelabai. vieną aptikom tikrą gražuolį, ir jau beveik jį užsisakėme vienoje gražioje parduotuvėje, bet ...aptikom jaunos britų dizainerės Shell Thomas kūrinį - kartoninį arkliuką vardu Eco Rocker. nežinau kaip jums, bet mus jis visiškai užbūrė.. taip, kaina nemaža, bet kita vertus, nedaug skyrėsi nuo nusižiūrėto medinio arkliuko.. bet užtat grožis!. maža to, jis mums patiko dar ir nauju požiūriu į tradicinį supamą arkliuką – jį drąsiai galima vadinti XXIa. moderniu arkliuku su 3D efektu.

arkliukas pagamintas iš perdirbto ypatingai tvirto kartono lakštų. kartoniniai žaislai pelno mūsų didžiausias simpatijas ne tik dėl to, kad yra ekologiški, kas žinoma yra smagi ir svari pridėtinė vertė, bet dar labiau dėl to, kad ypatingai skatina vaikų kūrybiškumą – smagu visiems kartu (taip taip, puiki proga grįžti į vaikystę ir leisti sau kvailioti!!) juos apipiešti, apipuošti savomis dekoracijomis ir detalėmis, apipiešus perdažyti, vienus karčius keisti kitais ir taip iki begalybės.

arkliuką namuose lengvai sudėsite iš kelių detalių. ir galbūt kaip ir mus, jus taip pat džiugins mintis, kad šis žavaus minimalistinio dizaino, draugiškas gamtai žaislas ilgai tarnaus garantuotai ne vienam mažyliui.

arkliukas jau pažįstamas ir mylimas daugelyje Europos šalių. o čia keletas iliustracijų iš britų spaudos:

arkliuką pirkti galima štai čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą